• ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО ОБУЧЕНИЕ

  ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО ОБУЧЕНИЕ

 • ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МАШИНИ (OPEN LAB)

  ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МАШИНИ (OPEN LAB)

 • МЕХАТРОНИКА И РОБОТОТЕХНИКА

  МЕХАТРОНИКА И РОБОТОТЕХНИКА

 • РОБОТОТЕХНИКА

  РОБОТОТЕХНИКА

За ИНТЕР МАШИНЕКС ООД

 ИНТЕРМА е името на услугите по доставка на апаратура, системи за обучение и професионална квалификация, консултантските услуги по проекти по европейски и други програми на фирма ИНТЕР МАШИНЕКС ООД.

Дейността на ИНТЕР МАШИНЕКС ООД включва още:

 

Доставка на стоманени предпазни огради (СПО, пътни мантинели), включително предпазни парапети за съоръжения и високи насипи;

 • Монтаж на стоманени предпазни огради и парапети;
 • Демонтаж и подмяна на стари стоманени предпазни огради. 

Интер Машинекс ООД произвежда пелети от иглолистна масивна дървесина без влагащи вещества и химикали, като едно от предимствата на производството е безпрахов и автоматизиран процес. Фирмата разполага с хале за събиране на суровина с обем от 3000 м³, а готовата продукция се съхранява в склад с площ от 650 м².
 

Ваканционно селище Ива се намира в западната част на планина Родопи, на 49 км от гр. Велинград и на 4 км. от гр. Сърница. Ваканционното селище е разположено на самия бряг на язовир Доспат на 1 200 м. надморска височина и площ 13 000 м2.

Комплексът разполага с малък хотел с 8 стаи и един апартамент. В съседство с хотелската част, закътани сред планинската зеленина се намират 9 функционални, като архитектура и обзавеждане бунгала. Ваканционното селище разполага и с 6 луксозно обзаведени вили (къщички), предлагащи комфорт и уют, в непосредствена близост до язовир Доспат.